• 1398/02/03 - 08:30
  • تعداد بازدید: 412
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

با هرگونه تخلف بهداشتی مواد غذایی به شدت برخورد قانونی خواهد شد

مدیر کل دامپزشکی استان آذربایجان شرقی، در دیدار با مدیر کل تعزیرات حکومتی استان گفت: در راستای تامین سلامت فرآورده های خام دامی استان، اداره کل دامپزشکی علاوه بر بازرسی های روزانه، گشت های مشترک ماهانه با اکیپهای اداره کل تعزیرات حکومتی در سطح استان برقرار می باشد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، دکتر امیرحسین بهداد مدیرکل دامپزشکی استان آذربایجان شرقی در دیدار نوروزی با مدیرکل تعزیرات حکومتی استان که در دفتر مدیرکل دامپزشکی برگزار شد، بر هماهنگی ادارات ذیربط برای نظارت بیشتر در جهت تامین هرچه بهتر بهداشت فرآورده های خام دامی در استان تاکید کرد.

وی با بیان اینکه سلامت و بهداشت فرآورده های خام دامی برای مردم از حساسیت ویژه ای برخوردار است، اظهار داشت: طبق قوانین سازمان دامپزشکی کشور همه کشتارهای دام سبک و سنگین می بایستی در کشتارگاه و تحت نظر بازرسین بهداشتی دامپزشکی و روحانیون ناظر بر ذبح شرعی انجام شود، این کار برای حفظ سلامت مصرف کننده، لازم و ضروری است و خوشبختانه با تلاشهای شبانه روزی مسئولین ذیربط و همکاران دامپزشکی در استان ما این مهم روی داده است، اما بعضاً نیز مشاهده می شود، افرادی سودجو جهت تامین منافع شخصی خود اقدام به کشتارهای غیرمجاز در حومه شهرها می کنند که این امر موجب به خطر افتادن سلامت جامعه می‌شود، و در این خصوص اداره کل دامپزشکی استان با هر گونه کشتار غیرمجاز دام، طبق قانون برخورد قاطع و محکمی خواهد کرد.

 مدیرکل تعزیرات حکومتی استان نیز در این دیدار، همکاری در انجام نظارت دقیق بهداشتی در راستای حفظ سلامت جامعه را اولویت کاری همه ارگان ها دانست و گفت: کمک به حفظ سلامت جامعه یکی از مهم ترین اولویت های کاری اداره کل تعزیرات حکومتی استان است و این اداره کل همکاری بی بدیلی با اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان شرقی در این زمینه دارد.

یوزباشی بر افزایش نظارت ها و بازرسی ها بر قیمت گوشت نیز تاکید کرد و افزود: متخلفین باید بدانند که قانون با هیچ کس شوخی نداشته و با هرگونه تخلف بخصوص در زمینه بهداشت و سلامت مواد غذایی به شدت برخورد خواهد شد.

وی همچنین با بیان اینکه پلمب مراکز عرضه و رستوران ها در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی قطعی است، از قصابان، مرغ فروشان و مسئولین واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی و صاحبان رستوران ها خواست تا به دستورالعمل ها و راهنمایی های کارشناسان دامپزشکی با دقت بیشتری عمل  نمایند تا مرتکب تخلفات بهداشتی ناخواسته نشوند.

  • گروه خبری: اخبار استان
  • کد خبر : 114260
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه