تولید بیش از 39 هزار تن گوشت مرغ در کشتارگاه های طیور خراسان رضوی
اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی از تولید 39 هزار تنگوشت مرغ در استان از ابتدای سال جاری خبر داد.
مدیر کل دامپزشکی استان خراسان رضوی با اعلام این خبر افزود: طی 3 ماهه ابتدای امسال، کارشناسان دامپزشکی مستقر در این واحدهای تولیدی از ورود 157 تن گوشت حاصل از طیور که غیرقابل مصرف بوده جلوگیری و نسبت به معدوم نمودن این مقدار، اقدام لازم را انجام داده اند.
دکتر احمد شریعتی، طیور کشتار شده در کشتارگاه های استان را طی مدت یادشده، بیش از 20 میلیون قطعه دانست و افزود: تمامی 15 کشتارگاه طیور استان، صنعتی بوده و دامپزشکان و دیگر رده های دامپزشکی به عنوان گروه نظارت فنی- بهداشتی و نیز ناظرین شرعی بر مراحل مختلف استحصال گوشت طیور، از ذبح تا بسته بندی آن نظارت کامل و همه جانبه را دارند.
وی با اشاره به اینکه فرآوردههای خام دامی باید از مراکز مجاز سطح شهر تهیه گردند؛ گفت: در هنگام خرید این محصولات، بایستی دقت شود بر روی بسته بندی، نوع محصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء درج شده باشد.
شهروندان می توانند در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفنهای 37250025و 37250035(شبکه دامپزشکی مشهد)، 1512(پیامگیر اداره کل)، سامانه پیامک اداره کل به شماره 300001512 و در شهرستانها با شبکه دامپزشکی شهرستان در میان گذارند.
بنا به این گزارش ادمین فضای مجازی پیام رسان سروش نیز به آدرس dampezeshkirazavi@ نیز آماده دریافت تصاویر و گزارشات مردمی در خصوص موارد فوق می باشد.
Leave a Comments