• 1398/11/06 - 18:07
  • تعداد بازدید: 756
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس سازمان دامپزشکی کشور در جمع خبرنگاران از اقدام جدید این سازمان خبر داد:

واکسیناسیون 15 میلیون رأس بز و گوسفند روستایی و عشایری علیه بیماری تب برفکی دردهه مبارک فجر

رئیس سازمان دامپزشکی کشور عصر امروز یکشنبه در نشست خبری به مناسبت فر رسیدن دهه مبارک فجر، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد 10 ماهه این سازمان، به پرسش‌های خبرنگاران در این زمینه پاسخ داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر علیرضا رفیعی‌پور رئیس این سازمان امروز یکشنبه با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده این سازمان در 10 ماهه سال 98 در حیطه حوزه عملکرد سازمان دامپزشکی کشور گفت: در این سازمان اقدامات متعددی در راستای تکریم ارباب رجوع و بمنظور تسریع انجام امور ذینفعان حوزه دامپزشکی کشور انجام شده است که تفویض اختیارات و وظایف به ادارات کل دامپزشکی استانها و همچنین استفاده از سامانه‌های تخصصی از جمله آنها بوده است.

به گفته وی، به دلیل این اقدامات میزان مراجعه ارباب رجوع طی یک سال و نیم گذشته به برخی دفاتر تا 90 درصد کاهش داشته است.

رفیعی‌پور با اشاره به بروز بحران سیل اخیر در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان اطمینان‌خاطر داد بر اساس تمهیدات اندیشیده شده و اقدامات پیش، در حین و پس از سیل، مخاطرات بهداشتی در منطقه کاملاً تحت کنترل است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه تا 3 ماه مانده به پایان سال 98، نیازهای ارزی تامین‌کنندگان دارو، مکمل ها، واکسن و ریزمغذّی‌ها با وجود تحریم ها در اختیار آنها قرار گرفته است، برخی اقدامات دیگر در طی سال 98 را نیز برای خبرنگاران حاضر یادآور شد.

وی در مورد میزان تولیدات دارو و واکسن های دام و طیور در کشور نیز گفت: در حال حاضر بیش از 98 درصد داروهای دام و طیور؛ 80 درصد داروهای آبزیان؛ 95 درصد واکسن‌های مورد استفاده در پیشگیری بیماری‌های دام؛ 35 درصد واکسن های مورد استفاده در پیشگیری بیمارهای طیور در داخل کشور تولید می‌شود.

رفیعی‌پور ارزش اقتصادی این داروها را در بخش تولید و واردات 1300 تا 1500 میلیارد تومان اعلام کرد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در بخشی از این نشست و در آستانه دهه مبارک فجر از برنامه واکسیناسیون 15 میلیون رأس بز و گوسفند روستایی و عشایری به بیماری تب برفکی خبر داد.

در ادامه، خبرنگاران حاضر در این نشست پرسش های خود را در حوزه مسائل بهداشتی و پیشگیری از بروز انواع بیماری‌های مشترک انسان و دام مطرح کردند و رئیس سازمان دامپزشکی کشور و دکتر علی‌صفر ماکنعلی معاون بهداشتی و پیشگیری این سازمان به تناسب طرح هر پرسش، پاسخگوی آنها شدند.

دکتر قاسم رضائیان‌زاده، معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی کشور نیز در این نشست با رد تفکرات منسوخ شده در اصرار بر اعتبار یک واکسن کشور خاص برای تاثیرگذار بودن آن بر دام و طیور اعلام کرد: با توجه به شرایط تحریم، واکسن‌های توزیعی کنونی، نه تنها کیفیت پایین ندارد؛ بلکه قابل افتخار نیز است که با واکسن های تأمین شده، بیماریها پیشگیری و تحت کنترل بوده است.

  • گروه خبری: اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 248680
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه