• 1398/05/27 - 14:12
  • تعداد بازدید: 406
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در محل اداره کل دامپزشکی استان کرمان صورت گرفت:

برگزاری نشست هماهنگی برنامه اجرایی ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت طیور استان

نشست هماهنگی برنامه اجرایی ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت طیور با حضور مدیرکل دامپزشکی استان کرمان، معاون سلامت اداره کل، روسای ادارات ستادی، روسای شبکه های دامپزشکی شهرستان ها، مدیر عامل اتحادیه مرغداران شهرستان کرمان، مدیر صنایع کشاورزی، معاون بهبود تولیدات دامی استان و مدیران کشتارگاه های طیور استان در محل سالن کنفرانس اداره کل دامپزشکی استان کرمان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر مینا قاضی زاده رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اعلام کرد: در راستای ابلاغ دستورالعمل برنامه اجرایی ارتقا کیفیت بهداشتی گوشت طیور، به منظور هماهنگی با مدیران کشتارگاهها و همکاری جهت رتبه بندی نشست مذکور برگزار گردید.

رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی ضمن ارائه توضیحاتی درخصوص محورها، اهداف، مسئولیتها، رتبه بندی کشتارگاهها، محصول و مراحل و زمان بندی اجرای طرح، اظهار کرد: اجرای طرح ارتقا کیفیت بهداشتی گوشت طیور سبب تحول موثری در صنعت مرغداری و کشتارگاهی استان می گردد. وی خواستار همکاری مدیران کشتارگاهها با این اداره کل شد و افزود: با توجه به لزوم رتبه بندی کشتارگاههای طیور استان تا پایان شهریور ماه امسال، ضروری است مدیران کشتارگاههای متقاضی دریافت رتبه A،  در اسرع وقت درخواست کتبی و مدارک لازم را به اداره کل دامپزشکی استان تحویل نمایند.

دکتر قاضی زاده در ادامه به بیان مشکلات مطرح شده توسط مدیران کشتارگاهها در این نشست پرداخت.

این مقام مسوول از جمله مشکلات مطرح شده در این نشست را محدودیت اجرای زمان طرح، مشکلات تامین تجهیزات وارداتی، ناهماهنگی در سیستم پرورش طیور، تحویل مرغ با اوزان متفاوت، لزوم پرداخت تسهیلات بانکی با بهره پایین، افزایش میزان آب مصرفی، افزایش ضایعات و افت لاشه در اجرای خط2  اعلام نمود.

 

 

  • گروه خبری: اخبار استان
  • کد خبر : 242622
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه