تلفن: 021-88953400-3
ایمیل: info@ivo.ir
کد پستی: 1431684965
  • 1402/09/19 - 16:13
  • تعداد بازدید: 178
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

علت سبز شدن عضله سینه در مرغ

ژنتیک مهم‌ترین نقش را در بروز عارضه سبز شدن عضله سینه در مرغ دارد. در برخی مرغ‌های گوشتی خون‌رسانی به عضلۀ عمقی سینه به شدت کاهش می‌یاید و این بافت در اثر کمبود اکسیژن نکروز می‌شود یا به اصطلاح می‌میرد.

تحرک شدید و بال زدن زیاد مرغ در سالن پرورش که موجب فشار شدید به عضلات سینه می‌شود از عوامل بروز این عارضه است و قسمت میانی و یا کل یکی از عضلات داخلی سینه و یا هر دو عضله می‌تواند درگیر شود؛ این ناحیه در مراحل اولیه به‌صورت پر خون و قرمز پر رنگ و در مراحل پیشرفته به‌صورت سبز رنگ قابل مشاهده است.

برای بروز کم‌تر این عارضه در مرغ‌های گوشتی، مرغداران محترم باید برنامه غذایی و نور سالن‌های پرورش را با دقت تنظیم کنند. 

در صورت خرید مرغ‌های کامل بسته بندی شده و مشاهده عضله سبز رنگ در قسمت داخلی سینه در هنگام خرد کردن مرغ، باید عضله سبز رنگ از لاشه جدا و دور ریخته شود و باقی‌مانده مرغ ضمن اطمینان خاطر از سلامت و بهداشتی بودن آن، بدون هیچ‌گونه نگرانی مورد استفاده قرار گیرد.

منبع: پرتال اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی

  • گروه خبری: آموزش و ترویج
  • کد خبر : 311870
کلمات کلیدی
tehrani تهرانی

tehrani تهرانی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه