معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان یزد گفت:
برنامه ریزی برای اجرای طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در استان یزد
در راستای افزایش کیفیت گوشت مرغ، کشتارگاه های طیور استان، تحت نظارت دامپزشکی به خط اتوماتیک تجهیز می شوند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد: جلسه اجرایی نمودن طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ با حضور متصدیان و مسئولین بهداشتی کشتارگاه های طیور استان برگزار گردید.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان یزد، در این جلسه اعلام داشت: هدف از اجرای این طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ استحصالی از کشتارگاههای طیور می باشد.
محمدرضا متوسل الحسینی گفت: رتبه بندی کشتارگاههای مرغ و مراکز بسته بندی فراورده های خام دامی از نظر کیفیت گوشت تولیدی و میزان بهداشتی بودن آن ها، با برنامه ریزی و به صورت ایجابی و تشویقی صورت می گیرد.
متوسل الحسینی با بیان آنکه تجهیز کشتارگاه های استان به خط اتوماتیک و سایر لوازم مورد نیاز برای ارتقاء کیفیت گوشت مرغ، نیازمند پشتیبانی مسئولین محترم استان جهت تامین اعتبار وتخصیص تسهیلات بانکی ارزان قیمت به کشتارگاه های طیور وواحدهای قطعه بندی وبسته بندی فعال دراین حوزه می باشد؛ گفت: پیگیری لازم برای حل این مسئله از سوی اداره دامپزشکی و با همکاری سایر نهادهای مرتبط صورت می گیرد.
نامبرده تصریح کرد: از 4 کشتارگاه طیور فعال استان تنها یک کشتارگاه واجد خط اتوماتیک تخلیه اندرونه می باشد و لازم است؛ همه کشتارگاه ها برای به روز رسانی ، رفع نقایص، ساختاری ، مجهز شدن به خط دو و پیاده سازی تفکر مدیریت بهداشتی با اعمال استانداردهایی نظیر HACCP، GHP و ..... تلاش نمایند.
وی در پایان گفت: با توجه به آنکه بیش از نیمی از مرغ تولیدی مازاد نیاز می باشد و باید به خارج از استان صادر شود؛ کسب رتبه های بالاتر برای کشتارگاه های طیور، جهت اخذ مجوز خروج مرغ بسته بندی شده از استان ضروری است.
Leave a Comments