• 1399/07/20 - 09:00
  • تعداد بازدید: 1016
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نخستین بیمارستان دامپزشکی بخش خصوصی استان مرکزی در ساوه افتتاح شد

نخستین بیمارستان دامپزشکی استان مرکزی با تلاش و سرمایه گذاری بخش خصوصی در شهر ساوه افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، بیمارستان دامپزشکی در ساوه با حضور علی میرزایی معاون استاندار و فرماندار ساوه، دکتر محسن شانقی مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی و دکتر احمد اصلانی رییس نظام دامپزشکی استان مرکزی افتتاح شد.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی در آیین بهره برداری از این بیمارستان به خبرنگاران، گفت: در این مرکز درمانی ۲ بخش دام بزرگ و کوچک وجود دارد و بخش های دیگری از قبیل آزمایشگاه، اتاق معاینه دام،  داروخانه، رادیولوژی و بستری دارد.

دکتر محسن شانقی گفت: همه ملزومات و بخش هایی که به صورت متعارف باید در بیمارستان های ویژه دام موجود باشد در این مرکز درمانی ایجاد شده و با افتتاح آن می توان به تولیدکنندگان حوزه دام و دامپزشکی در سطح استان خدمات گسترده ای ارائه کرد.

به گفته او، از آنجا که بخش عمده  فعالیت های دامپزشکی در سطح استان مرکزی مربوط شهرستان ساوه که دارای واحدهای بزرگ پرواربندی به خصوص در شهر آوه و همچنین مرغداری ها و واحدهای شیلات است، افتتاح این بیمارستان زمینه ارائه خدمات و دسترسی آسان به امور درمانی دام و طیور را برای تولیدکنندگان مهیا و در روند فعالیت های مربوط به پیشگیری و مبارزه با بیماری های مشترک میان انسان و دام نیز کمک شایانی به دامپزشکی خواهد کرد.

فرماندار ساوه نیز در آیین افتتاح این بیمارستان با گرامیداشت هفته دامپزشکی، ‌ گفت:‌ ساخت این بیمارستان با کمک بخش خصوصی بوده و حمایت از سرمایه گذاران برای انجام فعالیت در حوزه دامپزشکی از سیاست های نظام جمهوری اسلامی است.

علی میرزایی افزود:‌ با توجه به اینکه شهرستان ساوه از مراکز اصلی تولید فرآورده های دامی در سطح استان مرکزی به شمار می آید، احداث این بیمارستان برای حمایت از دامداران و مرغداران ضروری بود که در زمینه امور درمانی و مبارزه با بیماری ها با مشکلات عمده ای مواجه بودند.

وی گفت: لازم است خدمات این بیمارستان شامل حال همه تولیدکنندگان حوزه دام، طیور و آبزیان هم در بخش های مرکزی، نوبران و شهر آوه از توابع شهرستان ساوه و هم در سطح استان مرکزی شود تا تلفات و هدررفت منابع در مراکز تولید به حداقل رسیده و شاهد افزایش تولید و ارزش افزوده برای دامداران و سایر فعالان این بخش باشیم.

فرماندار ساوه گفت: تلاش می کنیم با تامین تسهیلات مورد نیاز این بیمارستان در کنار سرمایه گذاران طرح باشیم و در زمینه تهیه مواد اولیه همچون واکسن و سایر اقلام نیز کمک کنیم تا در موارد بحرانی توان این بیمارستان برای خدمات رسانی به تولیدکنندگان حوزه دام و طیور افزایش یابد و برای این منظور با سازمان دامپزشکی کشور رایزنی هایی را انجام دادیم.

وی با قدردانی از بانیان تاسیس این بیمارستان، گفت: پیش تر دامداران و فعالان حوزه تولید شهرستان ساوه برای رفع نیازهای درمانی ناگزیر بودند که به تهران یا قم بروند که هزینه های گزافی برای آنها به همراه داشت اما اکنون این خدمات در شهر ساوه میسر شده و دیگر نیازی به مراجعه به سایر شهرها نیست.

میرزایی گفت: یکی از مزایای این بیمارستان رسیدگی به بیماری های دام سبک و حیوانات خانگی است که عاملی مهم در پیشگیری از بروز بیماری های مشترک میان انسان و دام به شمار می آید.

در انتها دکتر احمد اصلانی رییس نظام دامپزشکی استان مرکزی اظهار کرد: برای ساخت و تکمیل تجهیزات این مرکز درمانی حوزه دامپزشکی افزون بر ۳۴ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده که زمینه اشتغال ۱۱ نیروی متخصص، فوق تخصص و پیرادامپزشک را فراهم کرده است.

 

 

  • گروه خبری: اخبار استان
  • کد خبر : 256570
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه